Een forest cabin in het Drents-Friese Wold

Werken en ontspannen in een Tiny House midden in het bos

“Stel je voor, zestien sfeervolle tiny houses midden in bos direct gelegen aan Nationaal Park Drents Friese Wold. Een prachtig natuurgebied waar je kunt wandelen, fietsen en volledig tot rust kan komen. Een idyllische plek, met alleen het geruis van de bomen als afleiding. Tijdens je verblijf overnacht je in een comfortabele en sfeervolle tiny house accommodatie compleet ingericht met alles wat je nodig hebt.”

Met deze tekst prijst TinyParks hun kleinschalige park Forest Cabins Drents Friese Wold aan op hun website. En dat niet alleen, op een aparte pagina over workations laten ze weten dat de huisjes perfect zijn voor een werkvakantie.

“Verlang jij naar een andere en verfrissende werkomgeving om nieuwe inspiratie op te doen? Ga dan op een unieke workation bij TinyParks! Onze kleinschalige vakantieparken liggen op bijzondere locaties in Nederland en België waar je helemaal tot rust komt in de natuur. Bij ons combineer je werken met een aangename mini escape in een unieke setting. Werk vanuit een knusse tiny house, onze gezellige huiskamer, of een fijne hangmat. Klap je laptop dus maar vast open, want werken was nog nooit zo bijzonder als tijdens een workation bij TinyParks!”

Voorzieningen

Huisje

tiny house

Alleenstaand

? m2 (check)

2 personen

Huisdieren toegestaan

Budget: €€

Werkplek

Uitklapbare tafel

Buiten picknicktafels

Snelheid wifi: ca 30 Mbs download?

Stabiliteit wifi: niet gegarandeerd?

Kosten wifi: gratis

Toegankelijkheid

Niet toegankelijk voor
rolstoelgebruikers

Omgeving

Op een kleinschalig vakantiepark

Met eigen huiskamer

Het parkje heeft 16 huisjes

Het parkje ligt in het bos

Een duurzaam leven

Laadpaal auto: ja?

Geen andere duurzame voorzieningen

Een gezond leven

Laadpaal auto: ja?

Geen andere duurzame voorzieningen

Onze ervaring:

Een bezoek aan de Forest Cabins in het Drents Friese Wold van TinyParks staat hoog op onze wensenlijstje. Zodra we er zijn geweest delen we onze ervaring. Ben je zelf van plan om naar TinyParks te gaan en zou je een reisverslag/review willen schrijven? Laat het ons weten.

Bekijk meer Tiny Houses voor thuiswerkers