Vakantiehuis aanmelden

Je vakantiehuis aanraden als plek om een workation te houden is zo gedaan. Maar wanneer is het echt een fijne plek voor thuiswerkers? Dit zijn de 4 zaken waar wij op letten om te bepalen of we vakantiehuisjes opnemen in onze lijst.

1. Een plek met goede wifi

Toegegeven, er kunnen beroepen zijn waarbij een goede wifi niet belangrijk is. Ik kan me voorstellen dat iemand die een boek schrijft een tijdje zonder kan. Maar dat zijn er wel steeds minder. En mijn beroep is er in ieder geval niet één van. Als social media manager kan ik zo goed als niks zonder internet. Geen goede wifi is voor mij een dealbreaker.

2. Een plek om te werken

Als je zo nu en dan een uurtje werkt kan werken vanaf bed of bank een prima optie zijn. Maar iemand die uren vanaf een workationplek werkt, heeft een serieuze werkplek nodig. Dat betekent minimaal een eettafel. Ideaal is een ergonomische werkplek met een verstelbare stoel of zitstabureau.

3. Een plek om te ontspannen

Wij nemen vooral tiny houses op op de lijst als het uitzicht heeft op groen. Contact met de natuur zorgt immers voor meer geluk en vermindert stress. Wij worden extra blij van plekken waar je genudged wordt om gezond te leven. Om te wandelen of te sporten bijvoorbeeld. Of waar fruit letterlijk voor het oprapen ligt.

4. Een plek om te ont-moeten

Sommige thuiswerkers vinden het heerlijk om even in een bubbel te mogen leven en niks te moeten. Anderen hopen juist gelijkgestemde professionals te ontmoeten. Of vinden het handig dat ze nabij met collega’s kunnen afspreken. We brengen de mogelijkheden om mensen te ontmoeten daarom ook in kaart.

Zeg jij: jaah, mijn vakantiehuisje in de natuur heeft een goede werkplek en stabiele wifi. En ik breng voor jullie graag in kaart welke mogelijkheden er zijn om te ontspannen en ont-moeten. Meld je vakantiehuis dan aan:

Vakantiehuis aanmelden
Foto’s uploaden

Maximum file size: 10MB