5 hacks voor werkplek met verborgen monitor in een tiny house

Een ergonomische werkplek is belangrijk, óók als je vanuit huis werkt in een tiny house. Een monitor helpt om een scherm op juiste hoogte te hebben. Maar past dat wel? Wij zochten voor je uit wat je opties zijn om een werkplek met monitor te verbergen in een tiny house.

Hack 1. de Thuiswerktafel 😍

Toen ik de thuiswerktafel zag viel mijn mond open. Eerlijk? Deze tafel was de inspiratie voor deze blog. De tafel is echt perfect voor een tiny house. Wat tijdens het ontbijt nog een industriële tafel lijkt, is even later een bureau met 1 of 2 vaste beeldschermen.

De makers van Thuiswerktafel maken de tafel voor je op maat. Ze deden dit bijvoorbeeld voor een tiny house tijdens het programma Tiny House Battle. 👇

Bezoek de website van Thuiswerktafel.

Hack 2: een uitklapbaar wandbureau

Een tweede optie om je monitor te verbergen is het uitklapbare wandbureau. Bijvoorbeeld deze beauty van Droptop. Dichtgevouwen ziet het bureau eruit als een schilderij. 😍

Hack 3: een popup-monitor

Bij elke nieuwe home-makeover-serie vind je mij met de spreekwoordelijke popcorn op de bank. Ik ben er dol op. De Netflix-serie Hack my Home bingte ik in één avond. In aflevering 8 komt een andere oplossing om monitors te verbergen aan bod: ín een keukentafel. De tafel zelf is in deze vorm nog niet zo geschikt voor een tiny house. Maar deze popup-monitors inspireren vast menig doe-het-zelver.

P.s. Als ik google op ‘popup monitor’ vind ik een soortgelijk product bij security display solutions. Omdat deze gericht is op beveiliging is hij waarschijnlijk wel buiten het budget van de meeste tiny house bezitters.

Hack 4: een koffietafel met opklap-monitor

Ook deze koffietafel met een opklap-monitor is bedoeld als inspiratie voor doe-het-zelvers. De werkplek is namelijk nog niet zo ergonomisch. Maar tof is hij wel!

Hack 5: monitor verborgen in een een plank

Op YouTube laat Matt van DIY Perks zien dat je niet alleen een monitor kan verbergen in een plank. Hij verbergt zelfs een hele desktop in een bureau. 😲 Dat is nog eens een clean desk 2.0.

Welke oplossing spreekt jou het meeste aan?