Een tiny house voor je medewerkers

Geen leasewagen, maar een tiny house als secundaire arbeidsvoorwaarde. Dat is het idee achter Tiny Houses voor Thuiswerkers. In een tiny house vinden medewerkers:

  • Focus: werknemers zijn productiever dan op kantoor.
  • Creativiteit: werken in het groen geeft inspiratie.
  • Balans: onze tiny houses nudgen gezond gedrag.

Werven van personeel buiten je regio
Nu hybride werken de norm is, kun je sollicitanten van ver de mogelijkheid geven om elke week enkele nachten in de buurt van kantoor te laten overnachten. Zo kunnen ze de rust van vanuit huis werken met de mogelijkheid om meetings in persoon te doen combineren. De huisjes zijn ook te gebruiken door expats en andere zakelijke relaties die een overnachting zoeken.

Preventie van ziekte-verzuim
Medewerkers die vanuit huis werken, maar tijdelijk geen gunstige thuissituatie hebben, bied je met een tiny house een plek om productief te kunnen blijven. Denk hierbij aan een scheiding, verbouwing of geluidsoverlast. Daarnaast bied je een prikkelarme werkplek of de mogelijkheid om vaker te rusten aan mensen mensen met een neurodiverse aandoening of chronische ziekte.

Mooie locaties voor heidagen en werkvakanties
Als tiny houses gegroepeerd staan dan zijn ze ook ideaal voor samenkomen van collega’s die elkaar nu er meer vanuit huis gewerkt wordt minder zien.

Tiny houses voor medewerkers
Op onze website verzamelen we bestaande tiny houses van anderen die afgehuurd kunnen worden om vanuit te werken. De vakantiehuisjes hebben minimaal een werkplek (tafel met stoelen) en wifi. Hiermee zijn we een soort airbnb gespecialiseerd in 1- of 2-persoonshuisjes met een plek om te werken. Voor werknemers die een keer een midweek van een tiny house gebruik willen maken adviseren we door te klikken naar de website van de betreffende verhuurder en direct te boeken.

Tiny houses voor werkgevers
Wil je als werkgever tiny houses structureel als secundaire arbeidsvoorwaarde aanbieden, laat ons dan vrijblijvend weten wat je zoekt. Door wensen van verschillende werkgevers te combineren kunnen we prijsafspraken maken met verhuurders. Ook kunnen we tiny houses laten bouwen, inrichten en jullie begeleiden bij het regelen van de locatie. We zijn daarin gespecialiseerd in tiny houses met optimale werkplek die een vitale bubbel zijn en medewerkers tot gezond gedrag nudgen.