Over ons

Tinyhousesvoorthuiswerkers.nl is een initiatief van Margaret Massop, eigenaar van social enterprise Webmastery. Dit is een socialmediabureau dat al sinds 2012 de kantoorbaan op de schop neemt voor mensen met een aandoening. Bij Webmastery werken medewerkers vanuit huis met flexibele werktijden.

Medewerkers verbazen zichzelf vaak hoeveel ze weer aankunnen vanuit de rust en flexibiliteit van hun huis. Wel is het een voorwaarde dat de thuissituatie fijn is. Een scheiding, een verbouwing of geluidsoverlast kan bijvoorbeeld veel invloed hebben. Wij willen daarom medewerkers die dit nodig hebben de mogelijkheid geven om tijdelijk vanuit een andere plek ’thuis’ te werken. Of zoals de Amerikanen zeggen: op workation te kunnen gaan.

Wij zoeken daarom huisjes in de natuur met een geweldige werkplek en gegarandeerd internet. Als social enterprise hebben we een zwak voor huisjes met een lage voetprint, vandaar dat we de voorkeur hebben voor tiny houses.

Prikkelarme tiny houses voor thuiswerkers met een goede werkplek en goed internet blijken echter nog niet zo makkelijk te vinden. Nu dit een niche blijkt te zijn, hebben we besloten om onze zoektocht te delen. Zo is Tinyhousesvoorthuiswerkers.nl ontstaan. Wij verzamelen dus voor thuiswerkers de beste kleine vakantiehuisjes met werkplek die er zijn.

Terwijl we de website vullen, werken we een concept uit waarbij we werkgevers die thuiswerkplekken zoeken voor medewerkers matchen met verhuurders van tiny houses, die voldoende ruimte hebben doordeweeks en in het laagseizoen.

Ben je verhuurder? Meld je vakantiehuisje hier aan
Ben je werkgever en heb je interesse? Mail Margaret